Dienstverlening

Kop dienstverlening

Financiële administratie

Wij doen voor onze klanten de boekhouding, maken financiële rapportages en de jaarrekening. Tenslotte maken we een archief van de boekhouding. Hierin worden alle aangeleverde boekingstukken, verwerkingsverslagen, de jaarrekening en het grootboek opgeborgen. Dat krijgt u mee naar huis.

Fiscale dienstverlening

Wij verzorgen elk kwartaal of elke maand de aangifte BTW. Elk jaar doen we de (winst)aangifte Inkomstenbelasting. Als er personeel is, ook elke maand de aangifte Loonheffingen. Wanneer de klant een bv heeft, komt daar elk jaar de aangifte Vennootschapsbelasting bij.

Salaris administratie

Heeft u personeel, maken wij elke maand loonstroken en doen aangifte loonheffing. Wanneer het jaar voorbij is, maken we voor het personeel jaaropgaves en voor het archief loonstaten. Als u dat wil, kunnen we voor u een concept-arbeidsovereenkomst maken. Ook doen we opgaves aan pensioenfondsen e.d.

Overige dienstverlening

Dit kan uiteenlopen van coaching, het schrijven van brieven aan instanties, deponeren van jaarstukken bij de Kamer van Koophandel. Ook geven we adviezen in eenvoudige kwesties, moeilijke problemen verwijzen we door. Voor particulieren kunnen we de inkomstenbelasting aangeven en toeslagen aanvragen.

Mario en Luigi zwaaien vrolijk met hun pet.
Tot uw dienst!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.