Onze visie

Wij willen de McDonald’s onder de boekhoud bureau’s zijn.
Macdonald's staat voor standaardisatie
Dit bedrijf levert betrekkelijk eenvoudige snacks op een indrukwekkend efficiënte manier.

Wat is de overeenkomst tussen Ikea en McDonald’s en waarom inspireert dat Debet boekhoudburo? Het belangrijkste is het kunnen garanderen van constant kwaliteitsniveau van een niet al te ambitieus product. McDonald’s verkoopt betrekkelijk eenvoudige snacks en Ikea gewone en doelmatige meubels, allebei doen ze dat op een indrukwekkend efficiente manier waar de klanten veel prijs op stellen. Wij willen een recht-toe recht-aan hands on boekhoudburo zijn. Mensen komen bij ons omdat ze een boekhouder nodig hebben die gewoon goed werkt voor een redelijke prijs. Dat willen wij leveren, Ikea en McDonald’s laten zien hoe je iets eenvoudigs heel goed kunt doen.

Het geheim zit in de backshop, procesbeheersing van keuken en magazijn
Het geheim zit in de keuken
De bedrijfsprocessen zijn verregaand gestandaardiseerd

Er zijn veel hamburgerbakkers. Maar als je bij McDonald’s in de rij gaat staan, ben je sneller aan de beurt en krijg je een product dat klopt, als je in Ikea een geschikt meubel ziet, ga je er meteen mee naar huis en het voldoet aan de verwachting. Waarom is dat niet overal zo? Omdat men elders de productie processen niet zo grondig beschreven en onder controle heeft. Wij bij Debet boekhoudburo streven ernaar om zonder omwegen naar het eindproduct toe werken, wij willen nergens onnodig over nadenken en nooit voor verrassingen staan, dat is wat wij van Ikea en McDonald’s leren. De volgorde waarin boekingstukken in een ordner liggen, wat in welke ordner komt, wat met de boekingstukken gedaan wordt, wat voor tabbladen gebruikt worden, welke code een nieuwe klant krijgt, waar en hoe de spullen van de klant worden opgeborgen, hoe de intake gaat, wat wanneer gefactureerd wordt. Dit zijn allemaal dingen die wij al bepaald en beschreven hebben, zodat, als u zich aanmeldt, uw boekhouding terecht komt in een geolied systeem. Ons geheim is dat wij het eindproduct grondig beschreven hebben, namelijk het “controleklaar archief”.

Bij ons krijgt u een controleklaar archief terug
Complete boekhouding van elk boekjaar
Controleklaar archief

Klik op het plaatje als u hier meer over wilt weten. Door ons werk zo te structureren dat wij dit archief zo uit de ordner kunnen tillen, van voor- en achterbladen voorzien en inbinden voor de klant, worden onze bedrijfsprocessen helder en efficiënt.